Vintershow i Kungsan

Av publicerat

I oktober är det dags igen för evenemanget som ingen skidintresserad i Stockholmsområdet vill missa. Winter Show är festivalen som under en helg förvandlar hela centrala Stockholm till en enda stor mötesplats för alla som älskar vintersport. Nytt för i år är att gratisfestivalen, som tidigare hållits på Stockholmsmässan, kommer att hållas utomhus i Kungsträdgården i Stockholm. 

– Med ett utomhuskoncept har vi fantastiska möjligheter att skapa ett aktivitetsområde utan begränsningar i takhöjd och väggar, säger Lena Bergman som är initiativtagare och projektledare för Winter show.

Wintershow pågår mellan 18 och 19 oktober och kommer att bjuda på en mängd aktiviteter och tävlingar, bland annat skidåkning, klättervägg, rullskridskoåkning, filmvisning, afterski och utlottning av flera skidsemestrar.