Hamburgerfest i Kungsan

Av publicerat

Det populära och ofta fullsatta nyöppnade Bar Burger Café i Kungsträdgården är stället du ska besöka om du är ute efter att avnjuta en smarrig kvalitétsburgare.

I detta kombinerade bistrocafé- och hamburgerhak har krögaren Peter Nordin satsat på smakfulla lyxburgare med en ambition att ge Stockholms hamburgerscen nytt utrymme. Detta med hjälp av noggrant utvalda råvaror, hembakat bröd och det bästa utvalda smakerna – allt detta med inspiration från amerikansk diner-feeling och parisisk bistroromantisk. På menyn hittar vi sju smakfulla hamburgare med tillbehör, men på menyn hittar vi även ostron, musslor, sallader och hemmagjord milkshakes. På dryckessidan finns ett trettiotal olika sorters drinkar i form av hantverksöl från lokala amerikanska bryggerier, lagrad whiskey och cocktails.

Bar Burger Café består av 60 sittplatser inomhus och en stor uteservering med plats för 144 gäster – allt med Kungsträdgårdens myller som teaterscen.

2